Elrontották szervízvizsgálat alatt az autómat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hónapja panaszmentesen vittem be 3 éves autómat éves átvizsgálásra a szervizbe. Cseréltek rajta ezt-azt, ami kell ilyenkor. Utána a kipufogója nagyon kormolni kezdett, visszavittem. Na ezután viszont az egész autó nagyon furán ment, pontosabban nem ment, hiába nyomtam a gázt, csak rángatott, és elég furán zörgött az egész motor. Most megnézte egy ismerős szerelő, azt mondta nagy a baj. Ha ő javítja meg több100ezer ft-ba kerül. Szerinte vigyük vissza a szervízbe, és kérjünk garanciális javítást. Van erre mód, hogy ingyen helyrehozzák? Sajnos én már nem bízok bennük.2010. febr. 16. 09:45
1/3 anonim válasza:
én vissza vinném,nagyon nagy háborut csinálnék belöle...olyan nincs hogy nem csináljk meg!!!!!!azzé mondom mert már volt benne nekem is részem ilyenbe.
2/3 anonim válasza:
Vidd vissza, meg kell próbálni, de ha lejárt a garancia, akkor nagy valószínűséggel elküldenek, vagy kiszámlázzák a javítást.
A szerviz valószínűleg csak akkor fizetne, ha te be tudod bizonyítani, hogy ők okoztak károsodást az autóban.
NE hagyd magad.
3/3 anonim válasza:
Én visszamennék, és ráállnék a szervizes gégéjére. Vidd vissza, és addig verd az asztalt, amig rá nem bólintanak a garis javításra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!