Ki melyiket választaná, bmw x5, e90, vagy e60 kb 2004 ből? Ha lehetséges indoklással a választ.
E60.
Egyik kedvenc BMW-m.
Nekem az első szériás X5 nagyon nem jön be, az E60-as pedig 10+ éve még ma is hódít a formájával.
Öregedő prémiummal vigyázz mint a tűzzel, egy rossz választás százezres-milliós pluszköltségeket jelenthet!
Alaposan nézesd át, szerintem a 3 millió környéke reális egy 2004 körüli E60-ért.
Ebben a kategóriában nem ritka a 3-400 000 km-es futás sem, szóval alaposan nézelődj. Bár ne az órára hagyatkozz, hanem a belső állapotára.
Van olcsóbban meg drágábban is, de míg az előbbi pénztemető, az utóbbi lehet kicsit túl van árazva.
Hát igen, értem mit mondasz most egy e46om van. Azért jött szoba az x5 mert ezek a jó magyar utak még a fekvőrendőr, a tököm tele van az aoacsony autóval.
Az első szériás faceliftre gondoltam. De persze a másik kettő típus is nagyon tetszik.
Ha mindenképpen ebből a háromból kell választani akkor E90.
Indoklás: X5 parasztvakítás, terepre nem jó, városban meg minek a virtuális faroknövelésen kívül. e60 meg szimplán nem tetszik (de tudom ezzel egyedül vagyok:)). Felesleges ekkora böhöm dög szerintem szintén. Inkább egy mozgékonyabb filigrán kocsi. Coupe mondjuk
De lehet sokkal jobb autót is venni ennyiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!