Audi 80 B4 tetőkárpit leszerelése?
Figyelt kérdés
Megereszkedett egyik napról a másik, nem csak 1-2 helyen lóg, hanem az egész. Azon gondolkoztam hogy nem szedem le csak végigvágom szikével a széleit és megpróbálom visszaragasztani, de el is vetettem az ötlelet, szerintem igy nem lehet. Ki kellene szednem valahogy, de hogyan fogjak hozzá? miket szedjek le? ragasztóm van hozzá, kárpitostól kaptam ami elvileg nem üt át és hőálló stb.2015. márc. 15. 14:06
1/1 skys2003 válasza:
Napellenzők,kapaszkodók leszed,oszlopok belső műanyag takaróit kipattintani,kombinál hátul a műanyag takarólemezt is,hátrafelé kihúzni a tetőt,a sárga ragacsot forró vízzel,zsíroldóval eltávolítani,sajnos a gyári szövet vékony azon vagy átüt a ragasztó,vagy nem fogja meg örökre,ergo új kárpittal leterít,ráragaszt,utána körbevág,és visszaszerel....ennyi....kb pár óra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!