1.8 tddi focus mitől gyengülhet el szívódízel erejűre?
Mi lehet a gond ha hirtelen egyik napról a másikra kb szívó dízel erejű lett az autóm? Mentem vele egy hoszabb utat, nem hajtottam, kb fix 90-100 -al, majd leparkoltam estére, másnap indítom, majd ahogy kiértem a városból gyorsítanék és kb úgy gyorsul mint egy 1.4 benzines. Füstölni nem füstöl csak erőtlen. Mi lehet?
Azt nem mondom h makulátlan volt, eddig amikor pl 3-asban 30 körül adtam egy padló gázt szépen gyorsult füstölés nélkül majd amikor elértem kb 1800-2000-s fordulatot onnantól jócskán füstölt amig el nem vettem a gázt. Sőt 2e -s fordulat felett közepes gázra is füstölt csak kevésbé és mintha szürkésebb lenne mint fekete. Hideg motornál nagy gázra sötét fekete csak.
Emellett ha autópályán megyek 130-140-el utánna kevésbé füstöl, ha viszont pár napig városi forgalomba járok vele, utánna kiérve pályára és gyorsítgatva sokkal jobban füstöl.
8 millió oka lehet, gondolom nincs turbonyomás.
Ez nem igazán a gyakorin javítható autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!