Szerintetek öregszem, hogy 22 évesen már nem vonz annyira a motor?
Figyelt kérdés
Már szívesebben megyek kocsival. Pedig előtte 5 évig motoroztam. Meg nyáron szinte minden hétre jut egy baleset. :(2015. márc. 14. 18:33
1/5 anonim válasza:
Autóból meg minden napra jut 5 baleset az év 365 napján + azok amik bele se kerülnek a hírekbe.
2/5 anonim válasza:
Sokáig agyaltam rajta, hogy kellene motorra jogsi, mert van egy fajta varázsa, de egy kisebb koccanás miatt nem akarok heteket ágyhoz kötve lenni. Most lehet cáfolni, hogy motorral jobban kijössz egy helyzetből, de a baj hamar megtörténik.
3/5 Koaxk Ábel válasza:
Engem sosem vonzott a motorozás, szóval szerintem nem gáz.
Nincs bajom alapvetően a motorral, max az, hogy nem akarok más hülyesége miatt mondjuk lebénulni...
4/5 anonim válasza:
Nem csak te,mindenki öregszik.
Én 29 évesen adtam el a kawa-mat,mert apuka lettem.
5/5 anonim válasza:
Igazából meg is lehet unni, én sem gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani, de most ezt mondom. Pedig itt van a tökéletesen rendberakott GSX-R 1000 meg CR 250 a garázsban, mostanában csak azért inditom be őket, hogy legyenek megjáratva, nemhogy fú de nagy kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!