350 e-ig milyen használt autót vegyek?
BMW, Audi, Volvo, aminek drága nagyon a javíttatása kilőve.
Volkswagen,stb érdekelne, de ebből a legalább 90 LE-sek.
Feltételezem azért írta ki a kérdező, mert ezen az oldalon valóban szinte mindenki BMW-t és Audit akar 3-400 ezerből.. De sokszor még ajánlgatják is, ha valaki kérdezi, hogy ennyi pénzért mit vegyen.
Ő neki viszont normális értékrendje van, nem akar többnek látszani, egy megbízható, normál autót akar.
Amúgy ha VW, akkor esetleg Polo-t nézz, de megmondom őszintén inkább Toyota-t néznék ennyi pénzért! Corolla, Carina pl.
"Ő neki viszont normális értékrendje van, nem akar többnek látszani, egy megbízható, normál autót akar. "
Ezzel a okfejtéssel csupán annyi a bibi, hogy 350e-ért csak foschtalicskát kapni. Tök mindegy milyen márka.
Én nem cseszegettem senkit...
Annyit mondok, hogy 350e-ért tök mindegy, milyen márkát vesz. Lehet óbégatni, hogy ne vegyen audit meg béjemvét, mert vegyen szuzukit meg fasztrát - csak épp semmi értelme.
Ahhoz, hogy ennyi pénzért "vállalható" autót vehessen a kérdez az kell, hogy nagyon türelmesen nagyon sok autót megnézzen úgy, hogy nem korlátozza be a lehetőségeit semmire. Mert mint mondtam egy 80-as audiból találni egy vállalhatót közel ugyan annyi esélye lesz, mint egy 2-es golfból vagy egy F astrából. Viszont ha tényleg normálisat akar találni (bármiből) akkor az nagyon sokáig fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!