Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 350 e-ig milyen használt...

350 e-ig milyen használt autót vegyek?

Figyelt kérdés

BMW, Audi, Volvo, aminek drága nagyon a javíttatása kilőve.

Volkswagen,stb érdekelne, de ebből a legalább 90 LE-sek.

2015. márc. 14. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Feltételezem azért írta ki a kérdező, mert ezen az oldalon valóban szinte mindenki BMW-t és Audit akar 3-400 ezerből.. De sokszor még ajánlgatják is, ha valaki kérdezi, hogy ennyi pénzért mit vegyen.

Ő neki viszont normális értékrendje van, nem akar többnek látszani, egy megbízható, normál autót akar.

Amúgy ha VW, akkor esetleg Polo-t nézz, de megmondom őszintén inkább Toyota-t néznék ennyi pénzért! Corolla, Carina pl.

2015. márc. 14. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ő neki viszont normális értékrendje van, nem akar többnek látszani, egy megbízható, normál autót akar. "

Ezzel a okfejtéssel csupán annyi a bibi, hogy 350e-ért csak foschtalicskát kapni. Tök mindegy milyen márka.

2015. márc. 14. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó, de ha csak ennyi pénze van, viszont szüksége van autóra, mit csináljon? Akkor adj neki még 350-et, 700-ból már nem fostalicskát kap. Ha segíteni nem tudsz, vagy nem akarsz, legalább ne csesztess senkit..
2015. márc. 14. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem cseszegettem senkit...

Annyit mondok, hogy 350e-ért tök mindegy, milyen márkát vesz. Lehet óbégatni, hogy ne vegyen audit meg béjemvét, mert vegyen szuzukit meg fasztrát - csak épp semmi értelme.

Ahhoz, hogy ennyi pénzért "vállalható" autót vehessen a kérdez az kell, hogy nagyon türelmesen nagyon sok autót megnézzen úgy, hogy nem korlátozza be a lehetőségeit semmire. Mert mint mondtam egy 80-as audiból találni egy vállalhatót közel ugyan annyi esélye lesz, mint egy 2-es golfból vagy egy F astrából. Viszont ha tényleg normálisat akar találni (bármiből) akkor az nagyon sokáig fog tartani.

2015. márc. 14. 23:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyjából 500-600 hirdetést néztem át, több mint 10 emberhez mentem el személyesen megnézni. De nem tudom milyen márka lenne a legjobb. Egyébként én a kocsi alját, féket, kormányt, váltót, kuplungot néztem csak. Kihagytam valamit, amit meg kell nézni?
2015. márc. 15. 08:55
 16/16 anonim ***** válasza:

"laza verzió"

[link]

"alapos"

[link]

2015. márc. 15. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!