KisHeszusz kérdése:
Elpárologhat-e egy tank benzin?
Figyelt kérdés
Egy hete tankoltam tele (32liter suzuki II.swift) kocsimat és ma reggel 500m megtétele után kifogyott a benzin.
Nem volt sérült sem a tank sem a cső, viszont amikor kinyitottam a tanksapka lazán volt rajta.
Persze először arra gondoltam, hogy valami álkulcsal kinyitották és leszívták.Aztán elgondolkodtam rajta, hogy miért vacakolnának az ott beépített lopásvédővel, ha egy suzuki swift benzincsövét kívülről játsznyi egyszerűséggel el lehet vágni.
Szóval, elpároghat-e 32L 6-15fokos benzin egy hét alatt egy kvázi nyitott benzin beöntőnyíláson?
2015. márc. 14. 11:33
2/9 anonim válasza:
<vicc>
8kerben többször előfordult már ... khmmmm
</vicc>
4/9 anonim válasza:
vannak rafinált emberek , nem párolgott az el semerre, szép is lenne ha elpárolgott volna .... akkor mindenki 1 nap alatt benzinezné ki a kocsiját mert 1 hét múlva már üres lenne..
5/9 anonim válasza:
igen, ha benzinpárologtató manók látogatták meg esténként a kocsidat. :)
6/9 anonim válasza:
El tud párologni 32 liter benzin, de nem ilyen időben, egy hét alatt.
7/9 anonim válasza:
Biztos nem szivárog valahol a rendszer?
8/9 anonim válasza:
Ebben az időben a tank szuszogóján nem párolog ki ennyi benzin. Pár nyári hónap alatt simán, de ebben a hűvösben tuti nem.
9/9 A kérdező kommentje:
7 válaszolónak:
Tuti nem. Végignéztem az egész csőrendszert. :(
2015. márc. 18. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!