Olajos gyertya BMW 320i Vanos. Mi lehet a baj?
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy mikor ki szedtem a gyertyát kíváncsiságból (égetés miatt) 2 hengerben tocsogtak az olajban. Motoron 240e km van. 2 Literes Vanossról beszélünk, gyújtási problémák nincsenek nagyon szépen jár a motor az alapjárat kicsit alacsony, hideg motornál egyszer kétszer le szokott fúlani, viszont ha már melegebb a motor nem megyen fordulatban, lusta, lomha, nincsen húzása. Valakinek ötlete? Amit elfelejtettem kb fél évente szoktam hozzá önteni 1L olajat...
Lehet azért magas a fogyasztás, mert nem megy sehova, de taposod neki. Ilyenkor ez szokott a hiba lenni :D
Méress egy kompressziót.
Első tippem nekem
Is az volt, de egyszerre pakolás, gyűrű? Illetve a motor kímélve volt... 240e km van rajta, fateromnak a Fábián 1.4 MPI azon van 270e és semmi baja. Illetve még.mindég ott van a problémám, hogy ha meleg a motor akkor meg van halva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!