Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok embernek miért kell...

Sok embernek miért kell kenőpénz a műszakira? Mikor tényleg csak az alap dolgokat ellenőrzik?

Figyelt kérdés

Ma voltam műszakin, hát szinte 0 követelmény. Fék, futómű, világítás, gumik, motor CO.

Aki tejel nem tudom hány tízezret, az abból miért nem csináltatja inkább meg?

2015. márc. 12. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, mert gondolom itt minden válaszolónak 100%-osan patent a kocsija, nemzúg-búg egy csapágy sem, minden lengőkar, szilent, összekötő feszes, gumik minimum 90%-osak, tökéletes szögben és fényerővel világít minden lámpa, egy rozsdapetty sincs se alul se felül, kipufogón sem, károsanyag kibocsájtás abszolút normális és még sokmindenről nem beszéltem. Van akinek nincs pénze megcsináltatni műszakiig ezeket, így megoldható.
2015. márc. 12. 19:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Rohadtul nem várnak el ilyen feltételeket.

Rohadás nem lehet teherviselő elemen (nem rozsda!), kipufogón tök8, lyukas nem lehet.

Gumi 1.6mm

Szilentnek se kell újnak lennie.

Azért mondom, hogy olyan alap dolgok amiket amúgy is megcsináltatnék.

2015. márc. 12. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, csapágy nem zúg búg, szilenteket és gömbfejeket (amit szükséges olt) kicseréltem mikor megvettem a kocsit, azóta ok. Gumik 98%osak, egy hónapja vettem a téliket, mert a 4-4,5 mm profilt kevésnek találtam, nyárikban 30.000 km van. Lámpák elvileg ok, nem mérettem, állíttattam, de nem törött a kocsi így nagy gond nem lehet vele, sose villognak rám, és még a magasságállítót is tudom rendeltetésszerűen használni. Rozsda valóban van, a motorháztető sarkán van egy kőfelverődésem, ahol kb egy 1 Ft-os méretben lepattant a festék, meg a szélvédőcserénél a tető sarkát lejavíttattam (Golf betegség) és csak alapozva van a rozsda helye. Csont nélkül megy át műszakin minden kibocsátási normán belül van. És egy '98as Golf IV-ről beszélek...

Akinek nincs pénze rá, az ne autózzon, ennyi...

2015. márc. 13. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!