Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf IV alá 18"-os felni befér?

Golf IV alá 18"-os felni befér?

Figyelt kérdés
Használható lenne? Milyen széles lehetne max a felni?

2015. márc. 11. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Komoly hozzáértésről idáig még te sem tettél tanúbizonyságot. :) Peres gumi nagy felnivel, biztos, hogy jobban fogja nyírni a futómű elemeket, mint a gyári méretekkel. Ezek tények, vitatkozni nem sok van. Mekkora felni való erre a szerencsétlen Golfra 14-15? Ehelyett akartok 3-4 számmal nagyobbat tenni. A magas gumi oldalfala igen jól tud ám csillapítani a magyar kátyús utakon. Sok terhet levesz a futómű válláról. Egy peressel szinte direktben kapnak minden ütést a lengőkarok, szilentek, stb. Szerinted nem használódik jobban?

Ezt leszámítva rémálom lesz az autóval közlekedni, fogyasztásra is nyugodtan lehet +1-1,5 litert számolni.

Hát van még mit tanulnod a témában..

2015. márc. 12. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Nem is irtam volna semmit, ha nem 18-as felnivel jártam volna évekig, egy A4-es alatt.

2015. márc. 12. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Én az #1-es vagyok és a #10-esnek szólt a válaszom.
2015. márc. 12. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
na még szerencse hogy ennyi hozzáértő tapasztalt szakember van itt......érdekes évek óta járok 18-19-20-as felnikkel,koppra ültetett autókkal,amik nem is túl fiatalok,de valahogy még nem sikerült találkoznom ezzel a jelenséggel hogy 15-20 ezrenként(azaz a várható futásteljesítmény éppen 15-20%-a körül)lengőkart meg mindenféle futóműalkatrészt kellett volna cseréljek.......azárt amúgy is bebas zna már,hogy durván az olajcseréhez futásnál komplett fel kéne újítani a futóművet,még akkor sem ha a magyar utak messze földön híresek arról,hogy szarok!!
2015. márc. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!