Szerintetek jó ez a motor?
Figyelt kérdés
Szerintetek elég erős a Ford C-max 2.0TDCI motorral?
ADATOK:MOTORADATOK
Lökettérfogat (ccm) 1997
Max. teljesítmény (kW[LE]/ford.) 100(136)/4000
Max. nyomaték (Nm/ford.) 340/2000
MENETTELJESÍTMÉNYEK
Gyorsulás (s, 0-100 km/h) 9,6
Végsebesség (km/h) 200
FOGYASZTÁS
Város (l/100 km) 7,6
Lakott területen kívül (l/100 km) 4,8
Vegyes (l/100 km) 5,8
CO2 kibocsátás (g/km) 154
2010. febr. 15. 14:30
1/9 anonim válasza:
Gyári adat mindíg hazudik de szerintem jó. Én ford focust vezettem már, az jól ment.
3/9 anonim válasza:
Jó ez a motor, de mire kell h jó legyen kedves kérdező?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk arra, hogy ha kell előzni akkor rendesen oda lehessen lépni.:-)
2010. febr. 15. 20:23
5/9 anonim válasza:
Mondeot már vezettem ugyan ezzel a motorral, az 9.4 alatt volt 100-on, 90-120=4,9.
Szerintem ezek a motorok jók, csak hidegen egy kicsi hangos.
6/9 A kérdező kommentje:
Az legyen a legkisebb baj.:-)Jöhet még válasz.
2010. febr. 16. 15:20
7/9 anonim válasza:
és megmondanád mégis hova rohangálsz hogy oda lehessen lépniii miii?? mnit akarsz te repülni? nem is jó egy normál kocsi azzal is odsa mész mintt a többivel de ha te odalépni akarsz ..akkor lépjél.
8/9 A kérdező kommentje:
Munkába használnám és néha sietnem kell.De nyugi én nem olyan vagyok, mint a 20 éves fiatalok akik beláthatatlan kanyarokban előznek és életveszélyes mutatványokat hajtanak végre.Egyébként szerintem egy erősebb motor az ember életét is megmentheti.pl.:1.ha egy egyenesben előzöl és rosszul számítottad ki, hogy milyen messze jön a szembejövő akkor egy kicsit odalépsz és máris elkerülted a frontális ütközést. 2.Ha valakit előzöl és az direkt rálép a gázra (na ezt utálom) akkor ha odalépsz elkerülhetsz akár egy balesetet.
2010. febr. 18. 16:32
9/9 anonim válasza:
2.0 Tdi, szóval még egy Galaxyba is jól megy kábé 160ig. Itt meg nagyon jól megy, mert alig nagyobb mint egy Focus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!