Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első lámpa sötétítés?

Első lámpa sötétítés?

Figyelt kérdés

Üdv!

Ilyenre szeretném sötétíteni én is, szóval nem koromfekete, hanem csak füst. Kérdés, műszakin szólnak?

[link]

2015. márc. 11. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szólnak semmit, csak kirúgnak, hogy hozd vissza, amikor visszaállítottad a gyári állapotot. Ugyanez hátsó lámpánál.
2015. márc. 11. 11:38
 2/6 Wadmalac ***** válasza:

Ez Magyarország, itt gyakorlatilag minden tilos, ami nem gyári.

Egy barátom nemrég vett egy új Skoda Rapidot, ennek gyárilag enyhén sötétítettek a hátsó lámpái, a rendőr megállította, feljelentette és elküldte vele KPM-vizsgára, hiába próbálta megértetni vele, hogy ez nem festék, nem fólia, nem utángyártott gagyi, ezzel gurul le a gyártósorról.

Ez a sima:

[link]

Ez a sötétített:

[link]

Mindkettő gyári.

Nevetséges.

2015. márc. 11. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy tuning akkor jó ha többletet ad és nem vesz el.

Olyan fényerőd lesz mint egy kispolszkinak.

Sötétben hogy fogsz hazatalálni?

2015. márc. 11. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt a rohadt... Annyiért? Hát az mi? Itt a környéken rengeteg E46-nak van koromfekete hátsó lámpája, mégsem szóltak nekik még a rendőrök, körbekérdeztem.

Hát akkor ez is rendőrfüggő ahogy látom

2015. márc. 11. 20:48
 5/6 Wadmalac ***** válasza:

"Hát akkor ez is rendőrfüggő ahogy látom"

Az. Évekig mászkáltam jó minőségű, jól beállított, de nem hivatalos xenonnal, B-oszlop előtt 70, mögötte 30%-os fényáteresztésű ablakfóliákkal, kutya nem foglalkozott vele, még közúti ellenőrzésnél sem. De a rendőr elkezdte kritizálni a felnimet-kerekemet, hogy túl széles. Hát arra épp ráfaragott, az az ET35 17" 225/45, az pont gyári. :D

2015. márc. 12. 07:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Az igen ! :D

Hát nem tudom hogy lehetne.. Xenont nekem is kivetették, mivel túlságosan szúrós fénye van, mert elvileg felfelé világít... Pedig voltam fényszóró állítós barátomnál, ott úgy nézett ki mint a gyári.

Kivettem, örüljön a majma. De ha a lámpába is belekötnek én felkötöm magam :D

2015. márc. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!