Első lámpa sötétítés?
Üdv!
Ilyenre szeretném sötétíteni én is, szóval nem koromfekete, hanem csak füst. Kérdés, műszakin szólnak?
Ez Magyarország, itt gyakorlatilag minden tilos, ami nem gyári.
Egy barátom nemrég vett egy új Skoda Rapidot, ennek gyárilag enyhén sötétítettek a hátsó lámpái, a rendőr megállította, feljelentette és elküldte vele KPM-vizsgára, hiába próbálta megértetni vele, hogy ez nem festék, nem fólia, nem utángyártott gagyi, ezzel gurul le a gyártósorról.
Ez a sima:
Ez a sötétített:
Mindkettő gyári.
Nevetséges.
Egy tuning akkor jó ha többletet ad és nem vesz el.
Olyan fényerőd lesz mint egy kispolszkinak.
Sötétben hogy fogsz hazatalálni?
Azt a rohadt... Annyiért? Hát az mi? Itt a környéken rengeteg E46-nak van koromfekete hátsó lámpája, mégsem szóltak nekik még a rendőrök, körbekérdeztem.
Hát akkor ez is rendőrfüggő ahogy látom
"Hát akkor ez is rendőrfüggő ahogy látom"
Az. Évekig mászkáltam jó minőségű, jól beállított, de nem hivatalos xenonnal, B-oszlop előtt 70, mögötte 30%-os fényáteresztésű ablakfóliákkal, kutya nem foglalkozott vele, még közúti ellenőrzésnél sem. De a rendőr elkezdte kritizálni a felnimet-kerekemet, hogy túl széles. Hát arra épp ráfaragott, az az ET35 17" 225/45, az pont gyári. :D
Az igen ! :D
Hát nem tudom hogy lehetne.. Xenont nekem is kivetették, mivel túlságosan szúrós fénye van, mert elvileg felfelé világít... Pedig voltam fényszóró állítós barátomnál, ott úgy nézett ki mint a gyári.
Kivettem, örüljön a majma. De ha a lámpába is belekötnek én felkötöm magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!