Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért és mitől dől a füst a...

Miért és mitől dől a füst a MAZDA5-ös motorházából és az autó eleje alól? Beindítás után piros lámpánál, vagy parkolásnál amikor leállítom elkezd füstölni.

Figyelt kérdés
Büdös és fogalmam sincs mitől dől belőle a füst.Elvittem szerelőhöz,de semmit nem talált rajta.Már kettőnél is jártam,de nem tudnak rájönni mi a fene lehet a baja.Nem rég vettem az autót,7 és fél éves amúgy a kocsi.
2015. márc. 10. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer jártam hasonlóképp,eresztette az olajat a szelepfedélnél,egyenesen rá a kipufogó csonkra..
2015. márc. 10. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,de a szerelő miért nem talál semmit?Az a baj én nem értek hozzá,de sejtem hogy ez lehet az enyémnél is.
2015. márc. 10. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos,ennek megállapítása nem igényel különösebb szaktudást,igaz jár némi macerával,mert alá kell nézni,és lekövetni a kipufogócsonkot..

Vagy legalább vedd le a motorról a burkolatot,megnézni hogy olajos-e valami.

2015. márc. 10. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Dízel, vagy benzines? Ha dízel, nincs benne elő/kiegészítő fűtés? Az tud ilyen rejtélyesen füstölögni.
2015. márc. 10. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A kiegészítő fűtés működik.(15 éve Mazda szerelő).
2015. márc. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!