Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak egy BMW e30 jó...

Első autónak egy BMW e30 jó választás?

Figyelt kérdés

nagyon tetszik a típus és lenne is egy jó áron,melyet ismerünk és tényleg jó. 17/f

nem boyracer kocsi lenne hanem eredeti állapotában garázsban tartanám

2015. márc. 9. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

Egy előttem író megírta hogy 500.000től van ami jó.

De ezek hány éves autók? 25-30?

Fel millióért kapsz 2000 utána Puntot, Cliot vagy nem sokkal több pénzért Stilot, Corsa C... Ezzel nem vágsz fel a haverok előtt de modernebb és szebb autók.

Én konkrétan nem veszem semmibe a 20-30 éves BMW-ket mert csak a sznobok veszik. Aki tényleg megteheti hogy BMW-t vegyen és fenntartsa az 10 év alatti BMW-t vesz.

2015. márc. 12. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Aki tényleg megteheti az vesz hobbiautónak egy M635CSi-t potom 70 000 euroért vagy egy M1-et 200 000+ euroért.. :D
2015. márc. 13. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
Ez gáz..figyelj tényleg régi szarok. Akinek van pénze az vesz egy 6-10 éves BMW-t, de ez a 15-20-25 éves széthullott szemetek.. Nézd meg kik ülnek benn látszik az emberen, hogy nem tudja fenntartani, azt közvetíti magáról, hogy csóró vagyok de BMW kell.
2015. márc. 27. 11:22
 14/16 SándorÚr ***** válasza:
47%
Nekem most is BMW-m van és volt már régebben is, de friss jogsival semmiképp sem javasolnék egy sport kocsit. Majd ha fél-egy év vezetés után magabiztosan mozogsz a forgalomban akkor talán már biztonságosabb beülni egy erőgépbe. Első kocsinak max egy F astra, vagy Suzuki vagy ilyesmi.
2015. márc. 27. 11:24
 15/16 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok, és ezalatt a 4 év alatt semmi baj nem történt és az autó is szép lassan megszépült. Utólag nem mondanám, hogy rossz választás lett volna. Több mint dupla annyit ér, mint vettem és rengeteg élményt szereztem vele és beleszerettem (sok közös szerelgetés, barátnőzés). Megmondom őszintén ezek a haverokkal rajkodjunk dolgok meg BMW-zés...

Ha Opel vagy Renault felirat lenne rajta ilyen motorokkal, formatervvel és az autónak ugyanilyen lelke lenne akkor azt vettem volna meg. Inkább hozzáértők érdeklődnek, minthogynem lányok:DD nekik egy újabb típus szemrevalóbb.

2019. jún. 17. 02:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Valami képet tolhatnál. Mit vettél végül?
2019. jún. 17. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!