Ducati Monster-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
(2005 utáni modellek elsősorban) Ilyenekre gondolok: Miért vennétek/miért nem, típushibák esetleg, általános benyomás, vezetési élmény... stb.2015. márc. 9. 10:02
1/5 anonim válasza:
Mivel 4 hónapig volt nállam azt gondolom,hogy elég jó vétel,szép is,ahhoz képest ,hogy Ducati jól is fogyaszt,viszont vigyázz az első fékekre,beragadhatnak ha behúzod a kart.
2/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi egyelőre informálódom csak, szervizigényről mit tudni?
2015. márc. 9. 22:07
3/5 anonim válasza:
mi a fos ragadhat be?
A Ducati egy drága műszer, ha nincs pénzed a szervízre vegyél japánt az olcsóbban fenntartható. Jelenleg a piacon található motorok között a legnagyobb élményt a Ducati nyújthatja. Már az is élmény ha csak áll a garázsban és nézegetem. Vezetési élmény?
Ami meglepett:
1. Brutálisabb hangja van mint egy HD-nak.
2.Jobban megy mint egy japán.
Egyszerre nyers mint egy HD, ugyanakkor mégis csak a motorgyártás csúcstechnikájáról van szó.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, pontosan mire gondoltál a drága szervizeléssel kapcsolatban?
2015. ápr. 1. 16:34
5/5 anonim válasza:
Mar hallottam erről az első fék beragadásrol. Ez hogy lehet? Tehat akkor teljesen beragad es pofara esik az ember?? Hogy van ez, volt mar akinél előfordul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!