Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha Bw"s meghibásodás sok...

Yamaha Bw"s meghibásodás sok ideig tartó egy helyben állástól?

Figyelt kérdés

Mi lehet a baja a robogómnak? Legalább fél évet állt a garázsban, megpróbáltam beindítani, de időközben az akkumulátora lemerült és nem indult be. (automata szivatója van, próbáltam berúgni is) Nem is tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, elkönyveltem hogy az akkumulátor miatt lehetett. Erre rá kb. megint fél évre vettem bele egy új aksit, de már ezzel sem indult. Ekkor szétszedtük a karbit, megtakarítottuk minden porcikáját, majd összeszereltük és kis hidegindítót fújva a gyertyához be is röffent. Ekkor hagytam hogy bemelegedjen, járt is szépen a motor, vette a fordulatot szépen. Leállítás után is indult pöccre, mindenféle rásegítés (hidegindító) nélkül. Ezután összeraktuk a műanyag burkoló elemeket, de mire végeztünk a motor teljesen lehűlt és azóta sem indul. Szét nem szedtük újból, valószínűleg hidegindítóval ugyanúgy indulna.

2005-ös évjárat, kevés kilóméterrel (7000), léghűtéses. Komolyabb baja még nem volt, mindennapi használatból tettem le pihenni

2015. márc. 8. 23:16
 1/1 kata kata ***** válasza:
2015. márc. 9. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!