Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift sedán-nak mekkora...

Suzuki swift sedán-nak mekkora a hátsó csomagtartó mérete? HxMxSZ

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 7. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
89%

A gyári adattáblázat szerint 213 literes.

Lehet, hogy feleslegesen írom a továbbiakat, de, véleményem szerint, az űrtartalom nem elegendő.

Attól függ, mit szeretnék szállítani benne. Mert hiába ekkora a tér, ha a fedél-nyílás kicsi, és egy, a térfogat felét kitevő tárgyat sem tudok beletenni. Vagy, lehet, hogy hiába széles és mély, ha nem elég magas adott tárgyhoz.

Ha felnyitjuk a fedelet, az utastér felőli él íves. A hátsó faltól középen 25 cm, a széleken 33 cm a távolság.

Az oldalak hátrafelé keskenyednek, ezért a nyílás szélessége hátul 106 cm, elől 114 cm.

Belül a mélység 83 cm, a magasság 50 cm.

A szélesség, belül, lépcsősen változó. Hátulról 30 cm hosszon 144 cm, újabb 30 cm hosszon 125 cm, a további részen 90 cm.

És még valami. A fedelet felnyitva, azt semmi nem rögzíti, épphogy egyensúlyban van, függőleges helyzetben.

Szél sem kell, pakolás közben is könnyen lecsapódik. Engem is ütött már meg, szerencsére majdnem álltam, és csak keveset mozdult. Azóta egy méretre vágott seprűnyelet használok. Többen megmosolyogtak már, de az a taxis, akit buszra várva, láttam, nem tenné. Erősen behajolva pakolt, nagyot üvöltött mikor lecsapódott a tető, és mentő vitte el.

2015. márc. 7. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. márc. 8. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!