Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Costum Chopper saját építésébe...

Sándor155 kérdése:

Costum Chopper saját építésében kéne segítség. Valaki?

Figyelt kérdés
Szeretnék építeni egy egyedi Costum Choppert, váztól kezdve a fékkarig. Keresek valakit aki ért a motorokhoz és segítene ebben a projektben netán fizetést is kapna.
2015. márc. 7. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugye tudod hogy ezt profikkal, prorfi szerszámokkal kéne megcsinálni és egy új autó ára lesz minimum?:)

Nem működik itthon az ami az amerikai chopperépítő-valóságshowkban.

Teljes dokumentáció kell, rengeteg szabványnak és normának kell megfelelni. És az utolsó csavarba is bele fognak kötni. Aztán szigorított műszaki, stb, stb.

Esetleg veszel egy choppert, és azt alakíttatod át, de az is súlyos pénzekbe meg engedélyekbe fog kerülni.

Sok szerencsét!

2015. márc. 7. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van rá 10-15 milliód kezdhetjük is........ja hogy nincs...akkor szevasz!!
2015. márc. 7. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok de ki mondta, hogy nincsen rá pénzem?
2015. márc. 7. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
nem mondta senki,de a kérdésed alapján te sem gondoltad komolyan ezt az egészet!
2015. márc. 7. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Tes se haragudj, de egy szóval se mondtam hogy nincs pénzed.

De szerintem akinek van rá, legalábbis ha nekem ez lenne a célom, nem itt kérdeznék rá a dolgokra hanem keresnék egy profi team-et aki megépíti álmaim motorját.

Vegyél egy Wild magazint, vagy keress rá guglin a "chopper építés" címszóra.

Amúgy én beszereznék egy Harley-t és azt alakíttatnám át.

2015. márc. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!