Melyik veztengelyt érdemes betenni Ladába?
T. Ladások! :)
1.3-as szíjas motorba melyik sport tengely az ideális utcai használatra? Növelt komp.visz mellett. Elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnének. A zsiguliponthun már nézelődtem. De érdekelnének a ti saját tapasztalataitok is.Gyári kis szelepes hengerfej van.
Attól függ, hogy mennyire akarod növelni a kompressziót. Ha csak minimálisan, akkor a Gaál GP. Sport tengelyt ajánlom, nekem bevált.
A gyári hengerfej nem a legjobb, de egy ilyen utcai/tuning Ladánál nem hiszem, hogy érdemes 30-40 ezer forintot elkölteni egy nagyszelepes hf-re. Amit érdemes megcsinálni az a csatornák csiszolása, polírozása. Ez otthon is megoldható.
Szerintem még a 296-os is elmegy utcán. Ilyet még csak egyszer próbáltam, egy HMS 296-ost, és az nagyon jó volt. Bár igaz, úgy volt beállítva, hogy alul adjon le több nyomatékot, így 6200-6500-nál nem is forgott többet.
Itt van egy kis összefoglaló: [link]
A HMS296-ossal kezdődik, majd a következő oldalon fejeződik be a HMS316-tal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!