Volkswagen Golf 4 fogyasztása 10 liter felett?
Német autók mind sokat zabálnak.
Mindjárt jönnek az effastrások hogy az övék 4-5 literrel elmegy.Persze.50 km-en...
Golf 4-től a 10 liter főleg télen reális.
Olvastam már az "okosak" hozzászólásait, akik azt mondják, hogy az övék alig esznek. Gondolom hülyeség.
És ezt a 10 literes fogyasztást, nem lehetne valahogy csökkenteni? (az mellett persze, hogy próbálom "szépen nyomni a pedált")
Országúton még lehet bűvészkedni valahogy a vezetési stílussal,de városban nemsok fogyasztást csökkentő tényező jut eszembe...
Ha lábujjhegyen 10 körül eszik városban,akkor meg kell barátkoznod a gondolattal hogy egy sokat nem fog csökkenni.
Nekem Polo 4 esem van 1.4 16v.
Elég sokat rövidtávozok vele.
Ha túlnyomórészt városban megy egy adott hónapban akkor jóidőben 7,5 körül eszik most télen 8-9.5 között volt.
Ha jóidőben 70-30 város-országút akkor 6,5 körül volt.
Szekszárd-Neutal (Ausztria)ezt a távot oda-vissza kb 550km 100-110 es tempó 5,5 re jöttem ki szeptemberben.
Kérdezz meg egy Wartburg-tulajt...gyönyörűszépen bekajálja a 10-est városban,még felette is tud produkálni.
És milyen motor van benne? 1.3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!