Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy lada 2107 est...

Vettem egy lada 2107 est hegesztett difi van benne adtak hozzá gyári difit is mennyire szükséges átcserélni? (nem rallyzásra vettem) azt hallottam hogy azzal utcán nem jó közlekedni

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ha nem akaraod hogy egyfolytában keresztbe álljon a segge akkor minél hamarabb cseréljed!
2015. márc. 4. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Normál tempóban nem fordul az autó (alig) és a gumit is eszi. A hegesztett difi még rallira se jó, oda rendes sperr kell ami akkor és annyira zár amennyire kell. A hegesztett difi a csórók eszköze. Utcára nincsen létjogosultsága.
2015. márc. 4. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is csere.

Sokkal többen használnak hegesztett difit, mint egy rendes sperr-t, mivel az utóbbi még használtan is 6 számjegyű összegért szokott gazdát váltani.

2015. márc. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!