Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort legyen az első?

Kaksiboy kérdése:

Milyen motort legyen az első?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Meg szeretném venni életem első motorját és tippeket tanácsokat kérnék ezzel kapcsolatban. A2 jogosítványt fogom befejezni szóval max 35 kW ugyebár a megengedett. Elsősorban városban használnám de néha néha Miskolc-Budapest távot is megtennék vele. Igazából semmilyen kiviteltől nem zárkózom el túra motoroktól a gyorsasági mindegyik tetszik is érdekel. Olyan 500-600 ezerig nézegetek motorokat. Van néhány kiszemelt de hátha néhány szakértő megtalálja ezt a kérdést és ad némi tanácsot. Nem tudom valami infó még kell e, hogy tudjatok adni némi támpontot de ha igen akkor leírom ami kell.

Illetve ruhát hol érdemes venni és milyet?

2015. márc. 4. 15:15
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rossz kérdés megfogalmazásért
2015. márc. 4. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok mondani hogy a Hondák nagyon megbízhatók, remélem ezzel segítettem :)
2015. márc. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!