Milyen krosszmotort ajánlanátok 200E-ig?
ilyen 2000 es évjárat körül. tegyük fel vennék 1et és cserés lenne vmi üzemórás téma, olyan sokba kerülne? Mivel még nem volt krosszmotorom így nem teljesen vagyok tisztába a dolgokkal, hogy mi lehet üzemórás benne. Szóval hallgatom?:D
komplett henger annyi nem?
Linkeld be azokat a hirdetéseket. Most írod, hogy fogalmad sincs a motorokról, de megmagyarázod nekem, hogy igenis van 200ért f-sza 125ös cross gép ami max 15-6-7 éves és marha jó állapotban van). Hogy mi lehet üzemórás? Dugattyú (30ezertől indul), hajtókar (20-30ezer között), tűgörgők (3-4ezer), tömítés szett (10-20ezer), lánc (15-25ezer), lánckerek (10ezer), fékbetét (5-10ezer), féktárcsa (15ezer), légszűrő (5-7ezer).
Szerintem sokkal jobban járnál, ha vennél egy 12ös endurot (pl ymaha dt). Ezek nem üzemórásak, az alkatrész ugyan nem olcsó, de nem olyan drága, mint egy cross motorhoz, és ha rendszámos, akkor még közúton is használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!