Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hová tűnhet az üzemanyag? :D

Hová tűnhet az üzemanyag? :D

Figyelt kérdés

van egy 50-es robogóm, még nincs 1 hetes. motorozgatok vele, tegnap letettem, akkor pont félig volt a tank, utána délután még maximum 5 km-t mentem vele, akkor nem is nagyon néztem egyébként, de most reggel pl negyedig mutatja...

nem ment vele senki az este, meg el is van zárva, szóval nem ilyen jellegű lehet a dolog.

ugyanez volt egyébként tegnap is, mert mikor legutóbb leraktam, akkor majdnem tele volt, tegnap meg kb. 3/4-nél. de ezt még úgy valósnak is tartom, mert autónál is ha teli van tankolva akkor egy ideig alig mozdul, meg elméletileg olyan 2,5-3 literes fogyasztással számolva a tegnapi után lett meg a 100 km, és ugye félig volt(5 literes a tankja).

2015. márc. 3. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
egy ilydn 50es motoron az üzemanyag szint jelző maximum tájékoztató jellegű,és nem szentírás.....
2015. márc. 3. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
A benzinszintjelző csak tájékoztató jellegű. Általában minél nagyobb a tartály, annál pontosabb, az 5 liter pedig elég kicsinek számít. Főleg, ha robogó üzemanyagtartályáról van szó, ami eléggé össze-vissza formájú, kis mennyiségváltozásra is sokat változhat benne a szint. Nem kell tehát a benzinszintjelzőre hagyatkozni a fogyasztás számításánál. Egyszer ki kell számolni telitankkal a fogyasztást, után már tudni fogod, mikor kell tényleg tankolni és mikor mutat hülyeséget a műszer.
2015. márc. 3. 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat, akkor nem parázok rá :)
2015. márc. 3. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem Gilera Runner véletlenül? :D
2015. márc. 3. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Az üzemanyag nem tűnik el magától csak a benzinszint jelző nem pontos.
2015. márc. 3. 11:48
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es nem :D aprilia scarabeo :)
2015. márc. 3. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!