Leginkább felvágós - aki nem tud vagy akar nagyobb/újabb autót megfizetni, de mutatni akarja, hogy neki Mercire is telik, az jár ilyennel (jellemzően Nyugatról behozott levedlett romhalmazok).
2015. márc. 3. 09:48
4/11 anonim válasza:
ez nem felvágós kocsi. Általában második autónak veszik az asszonynak.
2015. márc. 3. 11:01
5/11 anonim válasza:
Azért egy Mercedes A45 AMG már kevésbé nőies :D
2015. márc. 3. 12:42
6/11 anonim válasza:
A régi pufi inkább nőies, az új kasztnis inkább férfias, de elég uniszex mind2.
2015. márc. 3. 14:11
7/11 anonim válasza:
Egyébként szerinted új nem létezik belőle? Komolyan ilyen gyökerek jönnek ide irkálni, akik még szerintem autó közelében nem voltak. Egy öreg autó nem feltétlenül romhalmaz egyébként. Én mái napig inkább ülök egy öreg Mercedesben, mint egy új 4 kerekű hulladékban... A kérdésre válaszolva, az 1-2. gen. még nőies, az új szerintem férfinak is oké...
2015. márc. 3. 20:37
8/11 anonim válasza:
Németországban élünk,itt 90 százaléka az A osztályos Mercedesek tulajdonosának idősebb ember.Gondolom a ki-beszállás az ülésmagasság miatt jobban megfelel ennek a korosztálynak.Az is lehet,hogy az A osztály pont ezt a réteget célozza.Hogy női vagy férfi,azt nem tudom,láttam már hölgyeket is és férfiakat is vezetni ezt a típusú autót.Az ember azt mondaná,hogy egy 2.0 A6-os kombi autó férfias,mégis több hölgy sofőrt látni ezen autók volánja mögött,mind férfit...
2015. márc. 3. 21:13
9/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Amit írtam,nem egy statisztika,hanem személyes tapasztalat.Évi 50000-60000 km utazunk,figyelgetem én is,milyen kinézetű,karakterű ember milyen autót vezet.Sokszor elég nagy a meglepetés....
2015. márc. 3. 21:17
10/11 anonim válasza:
"Én mái napig inkább ülök egy öreg Mercedesben, mint egy új 4 kerekű hulladékba"
Erről beszéltem: az embereknek mindegy, milyen az autó, ha ott van az elején a Mercedes-embléma. Az A-osztályt még az igazi márkafanatikusok is zabigyereknek tartják, nem azért hozzák be őket ezerszámra, mert olyan hűde sikeres széria lenne, hanem hogy lehessen mutatni a kivagyiságot a szomszédok, rokonok előtt. Mondjuk az autószerelők baromi jól élnek e miatt az országban, tehát ők biztos jobban örülnek a kismillió problémától szenvedő A-osztálynak, mint az igénytelen Suzuki Swiftnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!