Mitől remeg a szimszon?
simson star akkor turbós...
Megkérdezhetem honnan van 70-es dugód (47mm) ami ehez a blokkhoz való?
Csak mert sehol nem találok az enyébe 47-es dugót de még 44-eset se ami (60ccm)
Nem lehet hogy 51-es blokk van benne amin nincs hengerfej felfogatás és ezért remeg ?
Komolyan, azért a turbós blokk elég jellegzetes. Feltételezzük már hogy tudja :)
Egyébként komoly remegés szerintem a következő lehet.
1. Háztáji módszerrel lett összerakva. Kalapáccsal ütve vágva. A főtengely sonka úgy elment, hogy az már érezhető
Ezt azért zárnám ki mert egy 6,7 százados főtengely ütés esetén is beleér a lendkerék az alaplapba. Tirisnél tuti láttam.
2. Tiris lendkerék szabályozása teljesen elment. Egyébként sincs a toppon a gyári kiegyensúlyozása, ha meg leejtették, vagy netalán az egyik mágnes már kezd kilazulni, komolyat tud ütni.
3. A turbós lapát helytelenül lett felcsavarozva és pont nem a műanyag, hanem az alumínium fajta. Így jelentős kiegyensúlyozatlanság lett.
Egyszerű kizárni, le kell venni megnézni mit csinál nélküle
4. Egy 70-es henger\dugóhoz, bizony a gyári 50-es főtengely kiegyensúlyozása nem jó. Ennek a dugónak a súlya sokkal nagyobb. Megoldás a főtengely statikus kiegyensúlyozása címszó alatt van és szinte biztos esztergályos segítséggel lehet orvosolni.
5. Valami belsőség kimaradt :). Tipikusan hézagoló gyűrű fel lett cserélve. Egy század helyett 1 mm van. Csavar nem lett meghúzva, zégergyűrű eltört, kijött a nútból stb.
6. Mindezek kombinációja :)
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!