Normális ha nehezebben indul az autó ha be van kapcsolva az ablaktörlő meg a cd-rádió?
Szakad az eső és mielőtt leállítottam a kocsit akkor nem kapcsoltam ki az ablaktörlőt, tehát indulás után azonnal működésbe lép.
Kicsit nehezen indult az autó.
Aksi új.
Indulás után. Tehát mikor már áramot kapott az akksitól.
Ha mondjuk rajta hagynád a fényszórót, és úgy indítasz, akkor még ok, de az ablaktörlő nem fog működni "magától".
A rádió meg attól függ, hogy gyújtáskor kapcsol be-ki, vagy külön kell kapcsolnod?
Mert ha a rádió úgy marad, akkor az leszívhatja az akksit, hisz az akkor is működik amikor már mindent kikapcsoltál és a kulcsot is zsebre raktad.
Ha úgy hagytad.
Az ablaktorló kapcsolója I-es vagy II-es állasban volt. Leállítottam az autót és az is leállt. Viszont amint gyújtást adok, azonnal bekapcsol. Gondolom ez megterheli az aksit valamennyire, a kérdés az hogy annyira teheli e meg hogy az autó nehezebben indul...
A rádió egyébként mindig be van kapcsolva úgymond, de manapság minden kocsinál úgy van ahogy az enyémnél is, tehát ha leveszed a gyújtást akkor nem szól, csak ha külön bekapcsolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!