Hány év múlva lesz elérhető egy átlagos embernek is a vezető nélküli autó?
Másfél éve próbálok megtanulni vezetni, de - szó szerint - reménytelen eset vagyok. Most is itt bőgök, olyan csúnya dolgokat vágott hozzám az oktató. Kár próbálkoznom az egésszel, mert akkor is balesetet okoznék, ha letenném végül a jogosítványt.
Ennek ellenére szeretnék autót. Egyelőre nincs rá szükségem, de 5-10 év múlva biztosan kell majd a leendőbeli munkám miatt. Azzal nyugtatom magam, hogy addigra biztosan lesznek majd olyan autók is (azt hiszem, hogy már most is vannak), amelyek "önmagukat kormányozzák", és nem kell hozzájuk jogosítvány sem.
Vagy nagyon naiv lennék?
L/19
Ha a harmadik oktatót fogyasztod, akkor vagy nagyon gáz eset vagy, vagy mindig kifogod a legrosszabbakat.
Az én oktatóm mindig mesélte a gázabbnál gázabb diákokat. Pl, a kiscsaj nekiállt vele vitatkozni, hogy miért fékez be parkolás közben.
Ugyanis a csaj neki akart menni a padkának oldalról, bedarálva a kerekeket, de még neki állt feljebb, hogy így nem fogja megtanulni.
Nagyon fontos, hogy együtt tudj működni az oktatóval, elfogadd a tanácsait, figyelj rá, persze az is kell, hogy ő is partner legyen.
Engem is csomószor leugatott, sokszor jogosan. Mégis lett jogsim, már több mint 1 éve vezetek balesetmentesen. (nah jó, 1x 2x volt eleinte pár szar helyzet, de kinél nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!