Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUDI A6 NAVIGATION PLUS RNS-D...

AUDI A6 NAVIGATION PLUS RNS-D TV PROBLÉMA!?

Figyelt kérdés

Van audi navigation plus-om amin 4.2 verzió van.Az a baj hogy nem tudok a tv módba lépni!!? Akár hányszor nyomogatom a "CD/RADIO/TV" gombot vagy radióra valt vagy cd -re . MIT CSINÁLJAKK?

MI LEHET A BAJ?

#Audi #TV #AUDI NAVIGATION PLUS
2015. febr. 28. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Melyik az a troll, amelyik nem hiszi, hogy van egy ilyen 4.2-es A6-ban TV? Mert igenis van, csak én sem tudtam rá a választ, hogy mi lehet a gond.
2015. márc. 2. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Meg most sem tudjuk hogy mi alapjan feltetelezed hogy van benne egyaltalan teve.

Remelem nem csak annyibol hogy van benne egy gomb amin ez a felirat van...

2015. márc. 2. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:

"Mert igenis van"

Miert lenne? Ha az elso vasarlo nem ixelte be az extralistan, akkor nincs. Opcionalis volt mindig is a TV-tuner.

2015. márc. 2. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor irjátok be szépen a google-be, hogy Navigation Plus RNS-D, és meglátjátok, hogy ez az akkori Audiknak a nagy navija, amiben alapból benne volt a TV is, olyasmi, mint ma a MMI. Láttam már ilyen Audit élőben is, még a 2.5 TDI-ben is előfordul ilyen felszereltségű.
2015. márc. 3. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"amiben alapból benne volt a TV is"

NEM VOLT BENNE.

[link]

"TV Tuner (option)"

Ezt mondom az elejetol fogva. Opcionalis volt, ha nem fizettek erte nem volt benne a funkcio. Ahogy ma is opcios mindenhol az Audinal.

2015. márc. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!