Simson Shwalbe 74-es évjárat turbós gyári kék szín kód? Esetleg hol lehet kevertetni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 11:16
1/2 anonim válasza:
ne keresd a gyári kódot, mert azt úgysem keverik ki.
sok olyan fényezőműhely létezik, ahol megnézik a burkolaton a festéket, van olyan kütyüjük ami az öregedést, évjáratot bekalkulálva pont olyan színt kever ki, aztán betöltik egy szprés flakonba, és kedvedre fújhatsz.
Persze nem árt, ha tisztára mosott mocival gurulsz oda, vagy a hónod alatt beviszed a középső burkolatot.
Én itt az Andor úton csináltattam szprét, nem látni a különbséget.
beírod a gúgliba, hogy gyári szín keverése, és győzz válogatni..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi !Gondolom Budapestről beszélsz én Kecskeméti vagyok de nem gond a távolság pontos címet tudsz írni?
2015. febr. 28. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!