Milyen üzletbe vághatok/vágjak bele, van kisteherautóm, már csak ki kell találni valamit?
Van kisteherautód? Előtted a világ! Már csak kabát kell a gombhoz, minden sima ügy!
Mondd csak: értesz valamihez? Valami szakma, esetleg? Vagy az nincs? Mert ha van, rögtön könnyebb az élet, keresel munkát a szakmádban, a teherautó meg ott van, lehet vele anyagot, embert, készterméket szállítani. Vagy meg lehet próbálni a telepi suhancok kedvenc munkáját, a szállítmányozást. Mindent mindenhová olcsón szállítasz, számla nem kell, tudsz rövidebb utat, tutiba' nyomod. A lényeg, hogy az autóban trónolhass, mer' aki autóval dolgozik, az az igazán menő.
Nem értem , hogy miért van ekkora fennhang. Bocsánat, hogy azt mertem gondolni, hogy kezdek valamit,valamire vállalkozok, és nem a gyárban robotolok 120-ezerért, mert abból aztán fasza nyugdíj lesz, már ha megérí az ember, mert a 40 év robotolás után már nem mindenki kel fel fájdalom nélkül.
Képzeld, értek, az autószereléshez, van esztergályos szakmám, van felsőfokúm is ám, de ezt ide sem irtam volna, csak mondom én is nagy leszek, ha már ez a divat.
Miért nem kell számla? Nem vagy normális. Én mindent legálisan csinálok.
Ettől az egésztől eltekintve, innentől várom az értelmes, ötleteket, válaszokat. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!