Szerintetek mennyiért lehet kapni olyan autót, amiben van annyi erő, amennyi kell, a kellő biztonsági felszerelés, erő, felszereltség és maximális megbízhatóság? A te nézetedben hol kezdődik egy ilyen autó ára?
Az én véleményem szerint, ez 6 millió körül mozog.
150 le egy szedánban, amiben van elég hely sokmindenre, viszonylag új, kevés km-es, 8-10 légzsákos, összkerekes, minden féle biztonsági elektronika, stb..
Nálatok ez hogy van?
Jelenleg diák vagyok, nincsen pénzem autóra, de a jelenlegi meglátásom ezt sugallja...
Van a családban 7 autó, a legdrágább egy 2010-es frv, talán ezt is ide sorolhatnám a kb 4,5 milliós árával, azonban a kinézete miatt nem kéne nekem. A 2. legdrágább már csak 900 ezer körül mozog, ettől már csak lejjebb van. Ezekkel elmenni otthonról kész katasztrófa.
Hát ezt a kérdést jól idefostad!ugyanazok a szavak többször egymás után,összefüggéstelenül odalökve.A kiegészítés is elég érdekesre sikerült.Nem tudom mi lehet az a 900000ezres autó amivel kész katasztrófa elmenni otthonról,tekintve,hogy ennyiért már azért egész értelmes autókat adnak!
Egy autó meg nem attól lesz biztonságos,hogy van benne 20 légzsák,meg összkerekes,meg minden féle 3 betűs elektronika,mert ezek közül egyik sem véd meg attól ha hülye vagy.Pontosan ugyanígy van ez a megbíhatósággal,mert egy autó nem attól lesz megbízhato,hogy x millióba kerül,meg mert kevés km van benne!
Az a 150 ló amiről te beszélsz,abban a világban ahol már a városi kisautók is lassan 1200-1300kilót nyomnak,egy átlagos szedán meg minimum 1500-at,maximum arra elég,hogy a forgalom ritmusát tartani tudd!
Szóval,ha nem írtad volna is rájöttünk volna arra,hogy nincs autód..........meg úgy gondolom,hogy a "meglátásodnak" is van még hova alakulnia.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!