Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Hengerekben van fojtás?

A Hengerekben van fojtás?

Figyelt kérdés

Hali valahol olvastam hogy a hengerekben is van valamilyen folytás ez igaz?(olyat hallottam,hogy a kipufogóban van fojtás de hengerbe? nem vagyok hozzáértő)

A válszokat köszönöm!

2010. febr. 13. 01:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha motorokról beszélsz akkor az 50esekben gyárilag van a kipufogóban. Simsonnál volt a karbiban és a henger kipufogócsonkjánál is.
2010. febr. 13. 05:05
 2/12 A kérdező kommentje:
igen motorokról beszélek bocs most látom hogy nem írtam oda /Gilera Nexus 125/2007/-ről van szó
2010. febr. 13. 11:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Ebben is van a hengereknél vagy csak az általad említetteknél?

Köszi a válaszokat

2010. febr. 13. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
max a karburátorban lehet sztem.
2010. febr. 13. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:

karbi-kipufogo es az elsö variator között lehet meg egy gyuru ami a vegsebesseget szabalyozza, bar inkabb csak 50ccm-ben illetve lehet meg a cdi box is. hengerfejcsiszolassal maximum nagyobb nyomatekot lehet elerni de folytast nem szoktak alkalmazni.

Tuning: 0.5 grammal kissebb görgök a variatorba, furatni,nagobb föfuvoka a karbiba, illetve valami tuning dob lehetöleg katalizator nelkuli (nemtudom h ebbe a modellbe gyartottek-e katalizatorost de az ujakban van)

2010. febr. 13. 23:35
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
125 be nincs folytás. HA van is gyujtésba, hogy ne pörögje szét magát.
2010. febr. 14. 05:50
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
0,5grammal könnyebb???A variátorba való görgőt úgy kell megválasztani,hogy azon a fordulaton tartsa a motort,ahol a legnagyobb a nyomaték.Az pedig függ,hogy milyen kiput tesz rá,meddig fúrják,milyen membrán,milyen karbi,stb....Azt sem lehet megmondani látatlanban,hogy hányas lába van valakinek.
2010. febr. 14. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:

nexus- ba nincs membrán..., 4 ütemünél a kipuffogó a nyomatékot kevésbé befolyásolja.

0.5 gramm egy 125- ősnél semmi. 1 grammal próbálkozz.

2010. febr. 14. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
gratulalok ha 4T motornal membranrol beszelsz, biztos ertesz is hozza..na mindegy. a görgöt a gyäri erteknel 0.5 grammal kissebbre ertettem es nem a mar elkopott görgönel+1 grammal kevesebbet. most akkor 125-be van folytas vagy nincs?:) amugy igen minden ujabb motorban van elektronikus folytas es jol mondod,a tulpörgetes vegett,viszont ha egy hasonlat! ha a lakasban robbantasz fel egy petardat vagy egy uvegben na melyikben lesz nagyobb nyomas? lehet tippelni mielött megmondod egy motorszerelönek aki lassan 10 eve dolgozik ebben,amugy a fizika sokmindent elarul:)
2010. febr. 15. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez most kinek ment ? nem értem a petárdás hasonlatot... hogy jön ide...
2010. febr. 16. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!