Meg tudnátok mondani milyen autó ez rendszám alapján?
Figyelt kérdés
HPZ-5372015. febr. 23. 17:57
2/9 A kérdező kommentje:
Ügyfélkapun egyébként részletesebb adatot nem tudnátok mondani? Rosszul tettem fel a kérdést. :D
2015. febr. 23. 18:15
3/9 anonim válasza:
Inkább egy sötétzöld F astra, 1.6-os. Nem körözik, forgalomban van.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok, azóta lehet átkerült másik kocsira a rendszám, itt néztem ki az infót:
6/9 anonim válasza:
#5: A KTI hulladék nem pontos. Pontosabban egy rakás szar!
:D
Zöld Astra 1.6
7/9 anonim válasza:
bocsi az off-ért. és azt megtudná nekem valaki nézni, hogy a GUD-542 rendszámú Swift forgalomban van-e? előző kocsim volt csak tk-ra törték. kíváncsi vagyok aki megvette végül szétbontotta-e vagy újraélesztette. a válaszért előre is köszi. :)
8/9 anonim válasza:
@7 1.3as fehér swift GL, forgalomban van, nem körözik
Amugy a rendszámlekérdezés ügyfélkapun keresztül történik, amit bárki ingyenesen csináltathat, néha még hasznos dolgok is vannak rajta.
9/9 anonim válasza:
köszönöm ez lesz az. akkor van rá esélyem hogy a 17 éves "öreglánnyal" egyszer összefussak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!