1 Hete vettem egy friss vizsgás autót. Mi a teendőm? A többi lent.
Figyelt kérdés
A friss vizsga szerintem kamu, mert a szerelő szerint, ilyen hibákkal meg sem közelíthette volna a vizsgahelyet. Stab.karok,tenyér nagyságú rohadás az alvázon,fékek,stb. Ez mind rejtett hiba. Úgy gondoltam, hogy legalább valamennyi pénz visszajárna. Szerintetek?2015. febr. 23. 10:30
1/4 anonim válasza:
Magán vizsgaállomáson minden átmegy.Nem véletlenül oda viszik a lepukkant szarokat.Kicsit drágább mint a KPM, de nincs alkalmatlan autó csak kevés $$$$$
2/4 anonim válasza:
A friss műszaki vizsga megléte még nem garantálja az autó kitűnő állapotát.
Csak hogy van 2 éved, hogy rendbe hozd, és addig is közlekedj vele...
Nyilván benne van az adás-vételiben, hogy "kipróbált, megtekintett állapotban" vetted meg. Így le van védve az eladó.
Nem jár neked semmi vissza.
Én is ismerek olyan vizsgahelyet, ahol csak pengetni kell, és annyi az elvárás, hogy a fék működjön, semmi más...
3/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, az észrevett hibákat el is mondtam, és alkudtam is belőle pár tízezret, de a rejtett hibákról, amiket felsoroltam, egy mukkot sem ejtett. Gusztustalan bunkók voltak. Megvan a súlyos tanulópénz.:( Köszönöm az idáig érkezett válaszokat.
2015. febr. 23. 12:13
4/4 anonim válasza:
már bocsánat, de az autót nem vásárlás után kell megmutatni a szerelőnek, hanem előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!