LEDesre cserélném az izzós indexeimet?
Hát én a régi autómon akartam ezt megcsinálni és mindenki azt mondta hogy felejtsem el, mert hiába erős a LED távolról nem igazán látni, meg a műszakin sem szeretik plusz ha kötekedős rendőrt fogok ki simán megbüntethet érte. Meg a szerelése macerás mert jó relé meg egyéb szir sz.r csere nem szükséges de új foglalat kell plusz ellenállás hogy ne égjen ki pár perc alatt.
Ha annyira ledezni szeretnél akkor 2 dolgot javaslok.
A fényszóró burájának aló részére rakj fel egy sort olyan 3-5 ledet amit autókon is látsz, mostanában nagy divat és a kutya sem szól érte. Vagy a műszerfal megvilágítását cseréld ledre ha unod a gyárit.
Elsősorban a villogtatót kell olyanra cserélni ami LED-et is tud működtetni, de elbírja 2 égő teljesítményét is. (vagy ha van elakadásjelző akkor mind a 4-et)
Aztán úgy cserélgeted az irányjelzőket ahogy akarod.
Igaz nem gyári megoldás, de meg lehet csinálni úgy hogy kívülről ne lehessen megmondani hogy a búra alatt LED van. (1db meleg fehér teljesítmény LED megfelelően elhelyezve) Nekem a fényszóró kivételével minden LED-es a motoromon. Nemrég volt műszakin ahol senkinek sem tűnt fel a turpisság :)
Természetesen mind az irányjelzőknek mind a féklámpának és a hátsó helyzetjelzőnek is jobb a fénye mint gyárilag volt. Valamint ugyan olyan szögből láthatók mint a gyáriak.
És persze kevesebbet fogyasztanak, így alacsony fordulaton az első fényszóróval látni is lehet valamit.
Igen, valóban az irányjelzőnél és a féklámpánál ez árulkodik róla.
De hidd el, ha nem azt figyeled nem biztos hogy feltűnik.
A müszakival nincs gond, mert 50 ccm-es enduroról van szó:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!