Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egerben vagy 10 km körzetben...

Egerben vagy 10 km körzetben van autószerelő, aki hobbiból megnézne egy 105-ös 34 éves skodát?

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy 105-ös skodát mindenki megnéz.
2015. febr. 21. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem még géplakatosok, ácsok és élelmiszerbolti eladók is vannak, akik hobbiból megnéznének egy 34 éves 105-ös Škodát. Főleg, ha jól néz ki. Állj ki vele valami forgalmasabb térre vagy kereszteződéshez és jó sokan meg fogják nézni.
2015. febr. 21. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Persze, olyan orvosok is vannak akik hobbiból műtenek, meg olyan kőművesek akik hobbiból építenek neked egy házat, olyan boltosok is akik hobbiból adnak neked kenyeret ingyen...
2015. febr. 21. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Nincs. Mindenki a munkáért kapott pénzből él.

Nem tudom mit dolgozol, de gyere már el hozzám, és a saját anyagoddal, saját szerszámaiddal csináld már nekem dél napig ingyen. Csak úgy hobbiból.

Na így már nem oké, ugye...

Ne vegyen majmot, akinek nincs pénze banánra...

2015. febr. 21. 19:46
 5/6 Zsolle válasza:

Szerintem találsz olyan autószerelőt aki hobbiból megnézi neked.

Csak te meg hobbiból adj neki óránként 10000 Ft-ot.

Még gyorsabban megy ha először te adod.

Nagyon naív volt a kérdés. Ebben az országban nincs olyan, hogy önzetlen segítség. De szerintem máshol sem már.

2015. febr. 22. 09:45
 6/6 kovpet ***** válasza:

"Ebben az országban nincs olyan, hogy önzetlen segítség. De szerintem máshol sem már."

Hogyne lenne. Barátnak.

De egy idegennek a saját szakmájában még jó, hogy nem "segít" ingyen. Akkor joggal kérdezhetné az, aki előtte fizetett neki egy 20-ast, hogy neki miért kell fizetnie azért, amit másnak ingyen megcsinál.

2015. febr. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!