Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen az új kreszvizsga?

Milyen az új kreszvizsga?

Figyelt kérdés

Jövő hét végén fogok menni.A részi szerint egyszer már elbuktam,most újra megpróbálom alaposabb felkészültséggel.

A szakoe.hu-s kérdéssort 66-71 pont között sikerül mindig megcsinálnom.szerintetek menni fog,ha addig még sokat gyakorlok

régi kérdések is vannak az új vizsgán?

nagyon várom a tapasztalatokat!

:)

2015. febr. 19. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Régi kérdések egészülnek ki. De ha rám hallgatsz addig nem menjél vizsgázni, míg folyamatosan 70 pont fölött nincs a végeredmény.
2015. febr. 19. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én még a régi rendszerbe vizsgáztam, de akkor is hiába csináltam meg a gyakorlást hibátlanul vagy 1-2. hibával, a vizsgát így is 6 hibapontosra sikerült megoldani.

A stressz is nehezíti (nálam főleg) meg az, hogy a kérdések bár hasonlóak voltak, de egy kicsit módosítottak rajta, finomabban kérdeztek rá. Szóval próbálj úgy készülni, hogy a gyakorló programba (biztos kaptál ilyet) max 3 hibapontod legyen. És minél többet tölts ki, ha pedig vmit nem tudsz, akkor olvass utána a könyvbe. :)

2015. febr. 19. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
11 ezer kérdést elég nehéz begyakorolni. Nincs is semmi értelme. Megtanul, főleg megérteni kell a KRESZ-t. A csavaros kérdéseken lehet elbukni.
2015. febr. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!