Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Polski Fiat 126 650E vélemény?

NowaSter kérdése:

Polski Fiat 126 650E vélemény?

Figyelt kérdés
650E (E=economic)
2015. febr. 19. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
-faca egy autó ))
2015. febr. 19. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:

az előbb írtam pont le a történetemet, így ide már csak bemásolom neked. Az én kezem alatt ezt bírta és tudta a kisPolák:

Én récéfolnék a kisPolski helyhiányára. Nekem volt kispolákom, 2007-ben vettem, faterrel rendbe szedtük, felújítottuk, haverom aki kárpitos, áthúzta a belsőteret meg az üléseket, a karosszériás-festő ismerősöm a karosszériát és a festést megcsinálta rajta, szóval volt egy "vadonatúj" kisPolskim. A kárpitos, a karosszériás-festő haverommal és a barátnőmmel, 4-en elindultunk a kisPolskival Istanbul-ba. Július 6-án hajnal 2-kor léptünk ki Csengersimánál az országból és Július 7-én 14 órakor értünk a szállodához Istanbul-ba. Szóval a kisPolski 4 emberrel a fedélzetén, átkelve Románián, a Kárpátokon és Bulgárián, az 1408 km-es útat mindössze 36 óra alatt tette meg, amiből 3 óra volt az, mire kikeveredtünk Bukarestből. Ez a 36 óra egy mai autónak sok mert ők megteszik 18-20 óra alatt ezt az utat, de egy 30 éves léghűtéses 650 köbcentis és 24 lóerős autónak 4 emberrel remek teljesítményt jelentett. Szóval ennyit arról hogy a kisPolski nem megbizható és nem jó autó, nem egy V6-os Ferrari de kezdőjogsihoz és ide-oda rohangálni tökéletes, de persze előtte rendbe kell rakni normálisan. Nem tagadom, partos utakon mikor pihentünk a kisPolákkal és jöttek a románok a nagy kocsikkal, felajánlották hogyha gondoljuk felhúznak bennünket, éltünk is a lehetőséggel. A kis csomagtartója meg volt tömve meg a tetőn is volt néhány bőrönd amit sikeresen elhagytunk de végül megtaláltuk őket :) Kényelmét hogyan írjam le, elindulás után kicsit kényelmetlen, de amikor 10-15 perc után a zsibbadás előveszi az embert és úrrá lesz rajta, már egész kényelmes, akarom mondani meggállásig nincs probléma, akkor két oldalra kiborul az ember belőle. Nekem kicsit a váltás volt macerás, mivel hosszu lábam van és a talpam is 49-es méret, váltáskor mindig a jobb lábamat kicsit balra kellet venni de ez csak megszokás kérdése. Nekünk hatalmas élmény volt a Polskival menni, nem volt gyors, nem volt nagy autó és nem volt annyira kényelmes, de az élmény mindent vitt.

2015. márc. 1. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:

az van nekem is,seggemet A pontből B pontba elviszi,a csajok meglesnek mindig,és 6000ft-ért teletankolom

kell ennél több?

ja és egy 13-as,meg egy 17-es villáskulccsal szétszedem az egész motort ha ugy van :D

2015. márc. 29. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!