Tanácsot és véleményt szeretnék kérni a BMW 3-as sorozattal kapcsolatban?
Insignia 2.5-től kezdődik, Mondeo tényleg van ennyiért jó.
Én is akartam anno 3ert, másfél éve nézegettem őket, szintén 1.5-ért, de a facelift előttit. '99-esek sem voltak ennyiért normális darabok. 2 millióért érdemes nézni ilyet. Persze nem kizárt, hogy találsz 1.5 alatt is jót, csak addigra elutazgatsz vagy 150k-t... Vagy mákod van és akad egy közel :D Szóval elég necces, ebben az árban.
Köszönöm mindenkinek!
Valóban az Insignia drágább, a Mondeo valóban van ennyiért, az sem rossz autó. Utolsó: az biztos, hogy lehet kifogni jót, de viszont ahhoz utazgatni kell sokat ugye, hogy élőbe lássam. :D Megy a pozitív. Szép estét!
Igaz amit írnak. 1-1.5-ért, vagy azalatt kiflibe törtből helyreállított nagyon sok kilométeresek vannak és ha van is szervizkönyv, azt már évek óta nem vezetik. Na ezért drágák ezek az autók még mindig, mert ami jó passzban van, annak meg is kérik az árát belföldön és külföldön is (mert ritka a megkímélt).
Elhiszem, hogy nem menőzni kell, de ne is a legolcsóbbat akard megvenni, mert a leírtak miatt nem fogsz vele jól járni. Az 1 millió környéki nem lesz már megbízható. Más márkákból sem lehet megbízható megkímélt prémiumot venni ennyiért. Olyan 1.5-öt számolj rá legalább, plusz átírás, átnézés, olajcsere, egyéb cserék, gumikra is kell pénz még. Az olyan 1.8.
Semmivel sem megbízhatóbb egy újabb Skoda, VW, vagy bármi más mint egy jól karbantartott E46-os nekem 2 is van, semmi különösebb gond nem volt velük hozzáteszem mindkettő benzines (4,6 henger).
Jól meg kell nézni mit veszel mert tényleg sok a bontószökevény, de ha nem az akkor nem lesz vele gondod, bár dízelt én eleve nem vennék csak szalonból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!