Jogi útra lehet vinni autó vételt? ( többi részlet lent )!?
Spórolunk 10-15 000-ret egy átvizsgáláson és tádá.. gratulálok.
Ha jogi útra viszed a dolgot, és tényleg gatyára van rohadva az autó, akkor ő simán azt mondhatja, hogy látható is volt és el is mondta. Ez már azért messze nem olyan, mint egy rejtett hiba a motorban, amiről "véletlenül" elfelejtenek szólni.
Ha jól sejtem az autó nem egy hét alatt rohadt szép, így próbaútnál is érezni kellett volna azt a jobbra húzást.
Mivel a szerződésben benne van, hogy az autó állapotáról tájékoztattak és te ezt tudomásul vetted, ráadásul elég látható dologról van szó, szerintem ez halott ügy. De majd jön valaki és megokosít minket.
Köszönöm a válaszokat. Igen egy régiről van szó és tudom,hogy jobb lett volna egy szerelő aki átnézi.
Megpróbálom perelni remélem valami csak lesz belőle.
Azt viszont nem értem,hogy most kapott friss műszakit akkor hogy engedhették át???? Hiszen nekem ma a szerelő azt mondta hogy használhatatlan az autó.
Perelni rejtett hiba miatt lehet. A rommá rohadt alvázat nem nevezném rejtett hibának...
Amúgy a per többe kerülne, mint a kocsi.
btw most hol vannak a szuzukisok, akik szerint az első 1 millió km-en csak olajat kell cserélni a kicsi kocsiban? :D
nem tudom sajnálni az ilyen idiótákat. futhatsz a pénzed után és pereskedhetsz, de biztos, hogy az egész perköltséget a végén úgy is te nyeled be... megcsináltathatnád a kocsit, de még jobb volna gyorsan eladni, amíg nem költöd rá egy másik kocsi árát.
8, ez nem a kocsi hibája hanem a tulaj igénytelensége. alvázvédelem nélkül minden kocsi szét rohad egy idő után. bmw, merci, opel...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!