Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel B Vectra távirányító...

Opel B Vectra távirányító témában segítség?

Figyelt kérdés
Opel B Vectra autónak a távirányítója lemerült, elemcsere után pedig nem működik a távkapcsolása a központi zárnak. Próbáltam ujraprogramozni ugy h gyujtás alatt a kulcs a helyén van és megnyomni a gombját, de nem segített. Hogyan orvosolhatnám ezt a problémát?

2015. febr. 17. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát valahogy a gyújtással kell szopakodni. Hogy gyújtás alatt megnyomod. Aztán leveszed a gyújtás megnyomod megint, majd megint gyújtással megnyomod. De kérdezd meg facebook-on valamelyik Opel-es csoportban.
2015. febr. 17. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:

így próbáltam én is:

A távvezérlő újra programozása:

Téves működés esetén a távvezérlő újra programozása szükséges.

Kapcsolja be a gyújtást: a rendszer 30 másodpercig programozásra kész állapotban van.

Röviden nyomja le az egyik gombot a távvezérlőn mialatt a kulcs a gyújtáskapcsolóban van. Ezzel megtörténik az újraprogramozás.

A központi zár be- és kikapcsolásával győződhet meg róla, hogy a programozás megtörtént.

2015. febr. 17. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Facebookon megkérdezted mán?
2015. febr. 21. 11:39
 4/5 robooster válasza:
Vagy elem csere közben megsérteted az elektronikát.
2015. ápr. 13. 17:45
 5/5 robidy válasza:

Üdv.

Szeretném megkérdezni hogy nekem működök a távirányítom de nem húzza fel az ablakot. Mi lehet a megoldás ?? nyitni zárni tudom az autót de ha nyitva van az ablak nem húzza fel. Ha kulccsal zárom be az felhúzza.ha valaki tudja köszönöm.

2016. ápr. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!