Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A japán diesel motorok tényleg...

A japán diesel motorok tényleg rosszak?

Figyelt kérdés

Nem sok jót hallottam a japán diesel motorokról.Nézegetem a Mitsubishi Lancereket és nagyon tetszenek,csak félek ettől a 2.0 DI-D motortól.

A linkel autókat szerintetek megéri megvenni?

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 16. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszak a japán dieselek. Sőt a japán isuzu az egyik legjobb diesel a piacon.
2015. febr. 16. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy rosszak.
2015. febr. 16. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni, mint az első. Általánosságban nem tudom, mert olyan sok japán dízellel nem volt még dolgom. De most egy Isuzum van. Soha semmi probléma nem volt még vele. Erős, nyomatékos, jól húzó motor, baráti fogyasztással. Szerintem nem rossz.
2015. febr. 18. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Isuzu Dieseljei kivisznek a Világból is. Más japán motorokkal nincs tapasztalatom.
2015. febr. 18. 20:04
 5/6 jancsiur válasza:
Nem roszak a japán dizelek. A német dizelek meg sem közelitik azt a minőséget ami a köztudatban van vw-audi d-td hengerfej gyengék, ptdi meg rémálom. Mercedes mig mehanikus adagolos volt addig megbizható volt. Ford régen is szar volt tdci vel sem lett jobb vagy megbizhatobb. Régi japán dizelek tapasztalatom szerint sokal megbizhatóbak mint a német-olasz-francia társaik. Az újakal az a baj japán anyira környezet centrikus lett hogy nem igazán gyárt fejleszt dizel motorokat mivel rájötek arra hogy a dizelel nem öko barát akár mit csinálnak. Ezért ahol igény van dizel autora oda gyártanak dizel autot de nem saját motoral hanem más auto gyár által gyártot motor tesznek bele ami nem a japán szinvonalat képviseli pl.fiat-renault.
2015. aug. 25. 14:12
 6/6 jancsiur válasza:
Most egy dizel lancer-em van nem fiatal 1994-es keveset fogyaszt 4.5-5 liter. Meg bizhatósága 10 skálán 10-es,télen könyen indul 1hónap állas után is elforditom a kulcsot és jár a motor csendesebb mint a társai. 6hónapra vettem és utána csere, de másfél év után annyira bevált hogy nem akarom lecserélni.
2015. aug. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!