Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek van opel corsa c 2001...

Jackson666 kérdése:

Kinek van opel corsa c 2001 es 1.2 16 v autója? Lenne egy pár kérdésem.

Figyelt kérdés
Vezérműláncos vagy szijas? Ha láncos akkor mikor érdemes cserélni? És lehet hallani a csörgést ha cserélni kell? Mennyire hangos A zörgés? Az enyémne 240 ezer km van de szerintem nemvolt még cserélve.
2015. febr. 15. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az láncos motor. Nincs meghatározva csereintervallum, ha csörög, cserélni kell. Most volt nálam egy 1.0 Corsa, 370e km futásteljesítménnyel és még az eredeti lánc van benne. Még mindig csörgés nélkül teszi a dolgát.
2015. febr. 15. 20:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem még van egy kérdésem. Hogy nekedis hangos volt a corsa? A motorzaj nagy már mások is mondták de kipufogó tuti lukas és azis rá tesz.valamint nekedis szokot néha rángatni vagy ez az énhibám.,, nemtudom de ez váltásnál van de néha.
2015. febr. 15. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincs Corsám, én csak javítani szoktam az ismerősökét. Múlt héten mentem egy haverral az 1.2-es Corsájával, de az nem volt hangos különösebben. Persze kicsit hangosabb mint egy Merci, de az én dízel terepjáróhoz szokott fülemnek nem tűnt zajosnak.
2015. febr. 16. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!