Skoda 105-ös vagy 120-as tipusokba beszerelhetö-e a Felicia motorja (amit a 90-es evek elejen gyartottak)?
Senkit nem akarok felbösziteni a "hülye" kerdesemmel.
Ugy tudom Favorit motort gond nelkül bele lehet tenni a regebbi kasztniba.
Erdekel,hogy a Feliciaval mi a helyzet. Mas a motor elhelyezkedesi szöge, vagy keves a hely?
elöre is köszönöm!
nekem feliciám van,azt tudom,hogy az 1.3-as az a régi Skodamotoros,Favoritban is ilyen van.
Szerintem a befecskendezővel,meg a motorvezérlővel együtt(plusz egyéb eltérő apróságokkal) be lehet szerelni.
Kérdezd meg Skodás fórumokon is,pl.az indexfórumon a Skoda Felicia klub nevű topikban,vagy a Facebook-on is biztos vannak Skodás fanok.
A Felicia 1998-ig központi befecskendezéses volt, utána lett hengerenkénti (MPI) befecskendezéses. A motor alapkonstrukciója a Skoda 1000MB-ből indult, ami a Fabia 1.4 MPI-ig tartott a 2002-es motorvariáns váltásig. Tehát volt a 105-ben, a 120-ban is. Egészen élete végéig 3 helyen csapágyazott maradt, ami ritka volt már a 2002-es motorváltásig is.
Valószínű, hogy nem fér be, mert egy alap 1000 cm3-is motort fúrtak-faragtag (a Feliciáig nézve) 1300 cm3-ig (majd még utána 1400 cm3-re a Fabia-ba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!