Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mehet a GYÁRI simsonom...

Hogy mehet a GYÁRI simsonom 90! -et?

Figyelt kérdés
na szóval édesapám, isten nyugasztalja hagyott rám egy 1988-as 4sebességes endúró simsont teljesen gyári állapot 6200 km a bontatlan blokkban fehér gyári szín karbi gyújtás gyári (tirisztoros) na ez a simson úgy gyorsul, hogy az egyik ismerősöm robogóját yamaha aerox amibe korszerű minarelli blokk van ez a legerősebb 50es az am6 mellett és folytások kivéve belőle annyi tuning hoy egy leovince zx van neki rajta na szóval én őt legyorsultam és végre se sokkal hagyott ott! neki gps szerint 87 nekem 82 ami egy normál patika simsonnál is 65 max! hogyan lehet ez hogy így megy ez a motor? karbit gyújtást néztük gyári tökéletesen állítva hengerfejet levettük 50 es henger gyári leömlők! kipu gyári aranytiszta ez nem folytott verzió, könyög nem ér bele a dobba, henger ki van reszelve annyi de ez nem tuning ez egy folytás volt mitől mehet így?

2015. febr. 13. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a henger ki van reszelve. Ha a kipufogónyílás jobban fel van reszelve, mint a fojtatlan hengereké, akkor ez a titok nyitja. Magasabb fordulatszámra képes.
2015. febr. 13. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Érdekess.

Mert egy gyári enduró végáttétele is kisebb mint a sima simsonoknak (mert enduró)

Havernak volt enduró és az ment órája szerint 65öt. A b-sek mennek 70- talán 75-öt óra szerint (óra meg ugye fölfele csal)

Talán tényleg a reszelés az oka. De még akár egy hengerfej tuning is befigyelhet mert az nem tart sokba

2015. febr. 13. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
én a helyedben egy simsonnal nem csergetnék 80-an felett, mert azért valljuk be öszintén hogy egy gyártásakor is elavult technikáról beszélünk. Elég annak a 50-60 km/h, a dobfékeinek még az is sok.
2015. febr. 16. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!