Mi baja van ennek az autónak?
Összetörték a kocsimat és most bő 2 hétig szerelőnél van így a bátyám kölcsön adta az automata váltós 2002-es Audi A6 Avantját, kiegészítette annyival,hogy figyeljek mert az egész autó egy hulladék.
Én ezt egészen a mai napig nem tapasztaltam, kiválóan húz,szépen jár, kívül-belül egyben van, aztán ma lakott területen kívül mentem közel 90-el mikor hirtelen fékezni kezdett magától, és a hátulja kifarolt, de úgy hogy egyenesen mentem és alig bírtam megfogni, az ijedségem leírhatatlan volt.
Szerintem a hátsó fék fogott be, de nem tudom, igazából olyan volt az egész mintha valaki berántotta volna a kézit, viszont én semmihez nem nyúltam, a fék sem volt felmelegedve.
Nem hiszem,hogy erre értette,hogy hulladék mert ez életveszélyes, ezt elmondta volna hogy ilyeneket csinál az autó, de én most félek beleülni is, mégis mi lehet ez?
Ez durva,ilyet még nem is hallottam.
Ezt a kocsit én felgyújtanám,nehogy más is megszívja
Azért bőg fel a motor mert felkapja a haldokló turbóból az olajat...
Lenne annyi esze a testvérednek, hogy a ~ 1,5 milliót érő autóban kicseréltet 200e forintért egy turbót és kész. De ő leadja a bontóba, gratulálok...
Az eredeti hibára visszatérve én ilyet még nem is hallottam. Az üzemi fékek elképesztően biztonságos rendszerek.
-Melyik motor variáns (illetve Tiptronic-e a váltó)?
-Fényszóró fel volt kapcsolva?
-Motor nem fulladt le?
-Nem gyulladt ki semmi hibát jelző fény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!