Érdemes-e így Smart-ot venni?
3-an vagyunk, egy kisgyerekünk van.
Előre ha jól sejtem nem lehet bekötni.
Valóban így van?
Illetve rossz lenne, ha mindig csak ketten utaznánk..
de egyáltalán hová lehet bekötni? :)
2 ülés van..
nem tudom mennyire lenne rendszeres, nekem régóta tetszik az autó, ezért még a jogsit is letenném. :)
igazság szerint lehet, hogy ez egy hobbi autó, mert vásárlásra kicsi gondolom, szállításra macerás, a városban cirkálni meg lehet, hogy értelmetlen. :D
Pedig ezek városi szaladgálásra vannak kitalálva, másra nem is jó. Kifli-iskolatej vásárláson kívül sem jó. Nekem egy kicsit félelmetes, hogy gyakorlatilag a motoron ülök, sem előttem, sem mögöttem nincs semmi.
kisgyereket ebben nem szállíthatsz.
Nem érdemes.
A Smart egy városi miniautó, nem alkalmas kisgyerek szállítására, illetve a többi korlátja miatt is kérdéses, mennyire praktikus választás nektek.
A fenntartási költsége viszonylagos, hogy sok-e vagy kevés, de ha már autót vesztek, érdemes olyat nézni, amelyik nem csak városi robogózásra alkalmas, valamit, aminek nem magasak a költségei, de el lehet vele menni kirándulni, nyaralni, vagy a távoli rokonokhoz is gond nélkül elvisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!