1/6 anonim válasza:
Gyári eredeti :) A felújított nem néz ki ennyire jól.
2/6 A kérdező kommentje:
100%
2015. febr. 11. 13:18
3/6 A kérdező kommentje:
kérdőjel lemaradt:) tartozás helyett kaptam. szted ki venné meg?? turbo boltok 40ért ők meg adják 300ért:))
2015. febr. 11. 13:27
4/6 anonim válasza:
100% hogy gyári, nyugodtan vedd meg :)
5/6 A kérdező kommentje:
kaptam mert tartozott haver.. kinek tudnám eladni??? megane 1,9d be valo
2015. febr. 11. 18:25
6/6 anonim válasza:
Újnak tűnik. Rákeresel online alkatrészek között. Csak felújítottat találtam, az 80e az egyik helyen. Kicsit kevesebbért meg lehet próbálni elpasszolni, mert ha jól gondolom, akkor ugye számlát, garanciát adni nem tudsz és az eredetét sem biztos, hogy igazolni tudod.
Abból indulj ki, hogy lehet, hogy az új ára ennek akár a két-háromszorosa is, de az emberek inkább vesznek egy felújítottat 80-ért és a tiédet az életben nem fogod tudni eladni, hacsak nem ez alá mész árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!