Most akkor mennyi? (magyarországi forgalomba helyezés)
Figyelt kérdés
Tehát van egy külföldi autó, szeretném forgalomba helyezni itthon. Találtam egy csomó oldalt meg kalkulátort ami segít, hogy kb mennyi az összköltség, de teljesen még mindig nem tiszta nekem a dolog.
Egyszer van ugye a regadó. Azon kívül olvastam még vagyonszerzési illetékről, ugye a névre írás természetes bár ennek összegét is mondták már nekem 40 és 70 ezer forintra is. Lejárt műszak esetén a kpm amire általában 40ezret írnak. Azt tudom, hogy bizonyos költségek függnek típustól is, de én elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy mik is azok a dolgok amiket fizetni kell,és árban hol vannak kb.
Ha van valaki aki ért hozzá és röviden segítene hogy akkor ténylegesen mennyibe is kerülnek ezek a dolgok, akár privátban akár itt, nagyon megköszönném.
2015. febr. 10. 14:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!